Portfolio

Hier een kleine greep uit mijn Portfolio, want gepassioneerde designer die ik er ben is de cliëntèle gegroeid en neemt nog steeds in aantal toe.
Natuurlijk mag ook jouw design er tussen komen te staan. Neem vrijblijvend contact met me op, om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Filmgeek.nl

Voor Filmgeek.nl mocht ik het logo ontwerpen. En we zijn nog steeds content met het resultaat.

Wijntjedanmaar.nl

Als er een logo is, waarvan zowel Annelies en ik samen vrolijk van bleken te worden, dan is dat deze wel. Ben er nog steeds berentrots op.

Ingeborgbaumann.com

Ingeborg wilde iets zwierigs en iets wat klasse uitstraalt, waarmee ze zichzelf als tekstschrijver kon presenteren. Ik heb haar tevens geholpen haar eigen site op te zetten, en haar teksten te profileren.

Kiekefotografie.nl

Angelique wilde vanzelfsprekend een logo waarmee duidelijk werd dat ze als fotograaf werkt. En ik heb haar en passant ook bijgestaan in het aanpassen van haar website.

Overhaar.nl

Marjanne wilde graag eenvoud uitstralen met haar logo. Vandaar deze fonts, zonder krullen.

Vakblog

Vaak is het leuk om nietsvermoedende mensen aan te bieden een logo te ontwerpen. Gelukkig hapte Raymond. Hij wilde daarbij absoluut gebruik maken van deze fonts en stijlen.

Fysiolijnschalkwijk.nl

Mijn fysiotherapeut vroeg me: "Maar wat doe jij dan, eigenlijk?" En alras vroeg hij me hun site aan te passen.

TaxivanKlasse.nl

Via mijn benedenbuurman kwam ik terecht bij deze hippe taxichauffeur die in de regio Haarlemmermeer rijdt. Ik ontwierp tevens zijn logo en visitekaartje.

Michielziet.com

Eigenlijk had Michiel allang een wordpress.com blog, maar ik vond dat hij vanwege zijn auteurschap best een site op eigen domein mocht voeren. En de aangepaste child theme had ik ook al klaar voor dit evenement. En oh ja, ik ontwierp ook zijn header, met zijn 'trademark' de zwarte zonnebril...

Henkvanstraten.nl

Esther Donkers mailde me met de vraag of ik Henk van Straten (auteur) kon helpen met het opzetten van zijn WordPress site op eigen domein. De samenwerking verliep rap, en dus binnen een dag of twee konden we de site 'live' neerzetten.

Voicealicious.nl

Sanne leerde ik kennen via Facebook en wilde graag een website waarmee ze haar zangkunst kan promoten.

Demusicalschuur.nl

Sanne benaderde me via Facebook via via. En wilde graag een site voor haar musicalonderneming. Daarnaast volgde haar zang-site: Voicealicious.nl.

Stephankoopmans.nl

Stephan ontmoette ik tijdens een vakantie in 'good ol' England. Thuisgekomen vond ik dat hij voor zijn kunstwerken best een eigen site kon gebruiken. Aldus geschiedde. Hij heeft ook een blog, zie blog.stephankoopmans.nl, waarvoor we ook samen de lay-out hebben uitgezocht.

Atelierhuiswerkburen.nl

Dit is reeds het tweede design wat Margo en ik samen mooi vonden voor haar domein. Ook deze site is een webshop waarmee Margo haar kunst verkoopt.

Whatabouther.nl

Samen met reislustige blogger Laura kwamen we al gauw met deze mooie theme. Na enige aanpassingen, konden we dan eindelijk 'live' gaan.

Cesaroefentherapie.com

Via via bereikte me deze leuke klus. Ik mocht zelf losgaan met het design.

Factherm.nl

Deze website kreeg ik doorgespeeld door Petra. De lay-out stond vervolgens binnen no time, aangezien Jolanda en ik het samen snel eens werden. Bovendien vroeg Jolanda me in november 2017 haar bij te staan met een sprankelender lay-out.

Maaneschijn.nl

Maaneschijn.nl is een webshop waarmee Chantall haar zelfontworpen dromenvangers aan de man brengt. Dit is niet de eerste webshop die we samen creërden, voorheen was daar ook Ploesiepoesie.nl.

Climaximaal.nl

Zoals altijd kunnen Chantall en ik goed door één deur wat betreft lay-outaanpassingen. Chantall heeft altijd een goed beeld voor ogen en ik verzorg daarbij ook het technische gedeelte.

Maanisch.nl

Deze kekke lay-out heb ik natuurlijk met veel gezelligheid en overleg samen met Chantall mogen maken. Destijds in PivotX en nu nog steeds in WordPress. Ik ben hier nog steeds fier op!

Vrijblijvend informatie inwinnen?

Contact